T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / BAHÇELİEVLER - Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu

Okul Müdürümüz Sayın Yusuf AYDOĞDU' nun Yeni Eğitim Öğretim Yılı Mesajı

Değerli Öğrenciler, Kıymetli Veliler ve Saygıdeğer Meslektaşlarım,

Yeni bir eğitim-öğretim yılına başlarken, hepimizde heyecan ve umut dolu bir başlangıcın mutluluğunu yaşıyoruz. 2024-2025 eğitim-öğretim yılının, öğrencilerimizin gelişimi, öğretmenlerimizin özverili çalışmaları ve velilerimizin desteği ile dolu dolu geçmesini temenni ediyorum.

Eğitim, sadece bilgi aktarmaktan ibaret olmayan, aynı zamanda kişisel gelişim, ahlak, değerler ve becerilerin de şekillendiği bir süreçtir. Bu süreçte öğrencilerimizin akademik başarılarının yanı sıra, bireysel yeteneklerini keşfetmeleri ve topluma faydalı bireyler olarak yetişmeleri en büyük hedefimizdir.

Bu yıl da okul olarak yenilikçi eğitim yaklaşımlarımızı sürdürmeye, öğrencilerimizin bilim, sanat, spor gibi çeşitli alanlarda kendilerini geliştirmeleri için imkanlar sunmaya devam edeceğiz. Öğretmenlerimiz, rehberlik ettikleri her öğrencinin potansiyelini en üst düzeye çıkarmak için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklar.

Velilerimizin desteği her zaman olduğu gibi bu süreçte çok kıymetli. Sizlerin bizlerle iş birliği içerisinde olmanız, öğrencilerimizin başarısını daha da artıracaktır.

Yeni eğitim-öğretim yılının hepimize başarı, sağlık ve huzur getirmesini diliyor; öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Başarılarla dolu bir yıl olması dileğiyle,


Yusuf Aydoğdu
Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Müdürü

 

 

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 08.09.2024 - Güncelleme: 08.09.2024 16:59 - Görüntülenme: 217
  Beğen | 4  kişi beğendi